NFF

Logo-Fagkogress-Fotterapeutforbundet-300px

IFID er interessegruppen for fotterapeuter med diabeteskompetanse. IFID gir faglig oppdatering innen diabetes.

punktgrafikkbilde_i_logo_ifid.jpg

IFID ble stiftet i 1994. Noen medlemmer i Fotterapeutforbundet med spesiell interesse for diabetes og den diabetiske fot, tok initiativet. Diabetesforbundet var positiv til IFID helt fra starten av og gav etableringstøtte.

IFID-medlemskap kvalitetssikrer fotterapeutene på listen med hensyn til oppdaterte kunnskaper innen diabetes.

 

 

Medlemskapet gir deg rett til å stå på IFID-listen som benyttes av Diabetesforbundet og Fotterapeutforbundet ved anbefaling av fotterapeuter til å behandle personer med diabetes.

Last ned oversikt over fotterapeuter med diabeteskompetanse:

 pdfFotterapeuter med fordypning i diabetes pr. 23.01.17.pdf

IFID har en årlig samling med faglig fordypning. Møtet legges til siste helgen i oktober. IFID-medlemmer må delta på minst ett IFID-møte i løpet av en tre-årsperiode. Se neste samling i aktivitetskalenderen

I utgangspunktet var det bare medlemmer av Fotterapeutforbundet som kunne være medlem, men i dag er det åpent for alle autoriserte fotterapeuter, bare de tilfredstiller de andre kravene til medlemskap. Medlemmer i Fotterapeutforbundet betaler en årlig kontingent på kr 500, andre betaler kr 1.000. Beløpet går til IFID for bruk til å arrangere medlemsmøter o.l.

Trykk her for retningslinjer til IFID rev 2011

Trykk her for IFID arbeidsstyrets retningslinjer rev 2011

Formål:

  • Videreutvikle fotterapeutens kunnskap og kompetanse om diabetes og den diabetiske fot
  • Formidle kurs /informasjon
  • Oppdatering
  • Utveksle erfaringer
  • Informere aktuelle målgrupper

 Her kan du last ned protokoll:

pdfProtokoll Generalforsamling IFID 29.10.2016.pdf

For kontakt med IFID, send e-post til Anita Kreken Solberg Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller Eva Steen-Johansen Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

For å bli medlem i IFID, send e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.